Ofertat
Destinacionet
Llojet e udhëtimit

Shkoder vetem me 15 €

  -Nisjet organizohen nga :
  ????05:45 - FERIZAJ (Hib Petrol)
  ????06:30 - PRISHTINË ( Stacioni i Autobusave)
  ????07:15 - SUHAREKË (Stacioni i Autobusave)
  ????08:00 - PRIZREN ( Stacioni i Autobusave)

  Çmimi: 15€ për person

  Në çmim përfshihet:
  ☀️ Udhëtimi me autobus Harea Travel
  ☀️ Vizitë SHKODËR , Shirokë, Kalaja Rozafasë
  ☀️ Pije dhe Embelsira gjatë rrugës